УВАГА!!! УВАГА!!! УВАГА!!!‼️

‼️ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПАЦІЄНТІВ!!!‼️

Друзі, пандемія коронавірусної інфекції, спричиненої COVID-19 – це дуже серйозна ситуація, яка вимагає злагоджених дій та суспільної відповідальності.

Ми не закриваємо клініку на час карантину, бо маємо відповідальність перед нашими пацієнтами і хочемо долучитися до допомоги діткам у період карантину, аби не допустити навантаження персоналу стаціонарів, спалахів вакцинкерованих інфекцій та не кинути напризволяще своїх декларантів.

‼️‼️‼️Отже, правила роботи «МініПоліКлініка» на час карантину:

Запис пацієнтів відбувається через адміністратора телефоном. Вона здійснює так зване «сортування»: ретельно розпитує батьків про усі симптоми, які виникли у дитини, щоб визначити тривожні прояви хвороби, яка нагадує COVID-19. Адміністратор поцікавиться, чи за останні 14 діб дитина та/або її батьки перебували у країнах, де зафіксовані випадки зараження COVID-19, та чи був впродовж останніх 2 тижнів контакт з іншими людьми, що перебували у даних країнах. Просимо Вас бути з нами максимально чесними!?

Проміжки між консультаціями становитимуть 40 хв. Консультація триватиме, як і раніше, 30 хв, а провітрювання і дезінфекція усіх поверхонь антисептиками – 10 хв.

Задекларовані у «МініПоліКлініка» пацієнти спершу контактують із своїм педіатром для узгодження алгоритму дій, а потім записуються на прийом через адміністратора, якщо педіатр планує очний огляд.

На період карантину - графік роботи «МініПоліКлініка» довільний. Він формується щоденно лікарями на основі телефонних звернень пацієнтів.

Наполегливо просимо не користуватися громадським транспортом у часі карантину!!!

Нагадуємо, що у клініці є послуга «онлайн-консультації» для тих випадків, коли це можливо зробити без очного огляду (складання індивідуального графіку вакцинації, прикорм, грудне вигодовування – не усі ситуації, загальні рекомендації до очного огляду і т.д).

На вході у клініку наш адміністратор запропонує Вам скористатися антисептиком та вимити руки з милом у нашій вбиральні. Просимо Вас не відмовлятися заради безпеки оточення та власних діточок. Дорослі, що супроводжують дитину на огляді, повинні бути без симптомів ГРЗ!

Також звертаємо увагу на те, що ми зберегли розмежування потоків здорових та хворих пацієнтів. Тому у нас доступна послуга планової та екстреної вакцинації. Це безпечно і доцільно. Навантаження на медичну галузь в часі пандемії критичне, ми не маємо права допустити спалаху вакцинкерованих інфекцій! Пам’ятайте - вакцини не знижують і не навантажують імунітет.

Всі наші педіатри мають засоби індивідуального захисту, весь одяг змінний і залишається на роботі. Хворі працівники сидять вдома і контактують із сімейним лікарем дистанційно. Ми подбали про максимальну безпеку перебування у нашому закладі.

Ми дуже хочемо, аби інфекцію найближчим часом вдалося локалізувати. Залишайтеся здоровими, суспільно свідомими і нехай Вас не покидає оптимізм та критичне мислення. Не вірте фейкам, мийте руки з милом і дотримуйтеся карантинних заходів якомога ретельніше. Це виклик для нас, але наша сила - в єдності! Дбайте про своїх близьких!!!

З повагою та любов'ю, колектив "МініПоліКлініка"